Блог.

Отблизо с Милена Катранджиева

Отблизо с Милена Катранджиева

Изисквания за пътуване до Република Турция

2023-05-17 13:01:31

Прочети

Кои сме ние?

2022-06-13 09:55:32

Прочети

Автомобилните тенденции през 2023 г.

2023-01-13 12:41:05

Прочети

На фокус днес е Милена Катранджиева, Експерт „Лизинг“ в Uplease. Тя управлява всички лизингови сделки за региона на Пловдив, играейки ключова роля в координирането и успешното завършване на тези операции. Това включва подготовка на документация, преговори с клиенти и партньори, както и осигуряването на най-добрите условия за компанията и нейните клиенти. Днес тя отговаря на нашите въпроси:

  • Милена, какво е да си част от екипа на Uplease?

Да си част от екипа на Uplease е като да се возиш на скоростно влакче 😊. Динамично е, работата те завърта в безкрайната си турбуленция, но е забавно и то доста. Определено трябва да си приключенец по душа, за да успееш да се насладиш на емоцията.

  • Какви са твоите служебни отговорности?

Моите отговорности са да обслувам клиентите по-най добрия начин, да им съдействам с подготовката и реализацията на една тяхна радост, а именно това да карат мечтания от тях автомобил.

  • Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в Uplease?

Предизвикателства няма, или поне не ги приемам като такива. Всяка една трудност или предизвикателство става такова ако му позволиш да бъде такова за теб, но ако си спокоен и подготвен, става просто част от работния процес.

  • Как се зареждаш извън работата?

Зареждам се основно от енергията на двете ми деца. Със съпруга ми обичаме да прекарваме свободното си време навън с тях по паркове, на разходки и най-вече обичаме да ходим на пикник сред природата.

  • Говорейки за автомобили, имаш ли любими марки?

Любимите ми марки и модели се променят спрямо настроението или нуждите на човека или домакинството, но ако трябва да бъда съвсем честна, съм фен на американските автомобили.