Блог.

Отблизо с Валентина Венесианова

Отблизо с Валентина Венесианова

Kакво е да си част от екипа на Uplease?

Екипът на Uplease е точно това, от което имах нужда, за да започна своето „Ново начало“. Това са млади, амбициозни, динамични и същевременно усмихнати и позитивни личности, изключителни професионалисти, в това, което правят. Когато сутрин отиваш на работа с удоволствие има два фактора за това – да обичат това, което правиш и да се чувстваш на правилното място. За мен екипът е, когато винаги знаеш, че можеш да разчиташ на подкрепата на колегите си, да не се тревожиш да споделиш, да се допиташ за съвет, да поискаш съдействие и да знаеш, че винаги ще го получиш… Това за мен е екипът на Uplease – хора, на които мога да се доверя и разчитам… И това е прекрасно!

Какви са твоите служебни отговорности?

Като „Експерт лизинг“ моите отговорности са доста разнообразни и динамични. Основното и най-водещо за мен е клиентът да бъде удовлетворен и щастлив от това, че е решил да използва услугите на нашата компания.

Част от ежедневието са също и разговорите с партньори, спомагане развитието на компанията във връзка с взаимоотношенията ни с тях, управление на договори, както и изготвяне на индивидуални оферти.

Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в Uplease?

Единственото предизвикателство, което виждам пред себе си в Uplease съм аз самата. Стремежът да „надскачам“ себе си всеки ден винаги е бил водещ за мен - да знам, че ставам все по-добра в работата си, да предлагам понякога нестандартни, но печеливши решения, да се уча от всеки полезен и креативен съвет, да надграждам постоянно знанията и уменията си.

Как се зареждаш извън работата?

Любимият ми начин да „заредя батериите“ е като се кача в автомобила си /моята втора любов/ и да пътувам – често даже и първоначално не се знае накъде. Харесвам да откривам нови места, обичаи, различни гледни точки и възприятия  на хората за света.

Другото ми хоби е четенето на художествена литература. Това е моят втори начин да пътувам на различни места по Земята, а доста често и в цели други светове. Също съм любител и изследовател на винената култура и винопроизводство, както и понякога разпускам и в някое стрелбище за разнообразие.

Говорейки за автомобили, имаш ли любими марки?

Моят любим автомобил е този, който служи добре на собственика си и винаги се чувстваш прекрасно, когато си в него. Той е нещо, като втори дом, но на колела. Както обичам да казвам почти всяка свободна минута: „Хайде да се качваме в гарсониерката на колела и да потегляме!“… Разбира се, незнайно накъде, но пък със сигурност авантюристично и различно.