Блог.

Отблизо с Цветомир Дончев

Отблизо с Цветомир Дончев

6 доказани съвета при избор на употребяван електромобил

2022-11-14 08:06:11

Прочети

Какво е лизингова схема? И коя е подходяща за мен?

2024-03-25 12:15:03

Прочети

Кои са най-желаните функции в един автомобил?

2022-10-17 07:15:09

Прочети

На фокус днес е Цветомир Дончев, Експерт „Лизинг“ в Uplease. Той управлява всички лизингови сделки за региона на София, играейки ключова роля в координирането и успешното завършване на тези операции. Това включва подготовка на документация, преговори с клиенти и партньори, както и осигуряването на най-добрите условия за компанията и нейните клиенти. Днес той отговаря на нашите въпроси:

  • Kакво е да си част от екипа на Uplease?

Да бъда част от екипа на Uplease е изключително вдъхновяващо и мотивиращо преживяване. Тук съм обграден от талантливи и амбициозни колеги, които споделят страстта към иновациите и стремежа към съвършенство. Всеки ден е изпълнен с нови предизвикателства и възможности за развитие, което ме подтиква да ставам по-добър и да надминавам собствените си очаквания.    Един от аспектите, които най-много ценя в Uplease, е културата на сътрудничество и подкрепа. Тази атмосфера на откритост и доверие създава чувство за принадлежност.

  • Какви са твоите служебни отговорности?

Като експерт в лизинга, моите задължения са доста разнообразни, включват консултации с клиенти, преговори с партньори, изготвяне на индивидуализирани лизингови предложения, управление на лизингови договори… Развивам и поддържам дългосрочни връзки с клиентите, разбирайки техните нужди и изграждайки доверие, защото доволните клиенти са най-добрата реклама.

  • Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в Uplease?

За мен в Uplease няма предизвикателства, а само цели. Тези цели включват осигуряване на все по-голям брой доволни клиенти и активно помагане за сбъдването на техните мечти.

  • Как се зареждаш извън работата?

Извън работното време се зареждам с интензивни тренировки, които ме поддържат във форма и ми дават енергия. Прекарвам време със семейството и приятелите си. Обожавам да пътувам и чета книги. Пътуванията ми предоставят възможност да изследвам нови места, да опознавам различни култури и да се отделям от ежедневната рутина. В това време, четенето на книги ме транспортира в други светове, разширява моето мислене и предоставя уют и релаксация. Това комбиниране ми позволява да се зареждам душевно и физически.

  • Говорейки за автомобили, имаш ли любими марки?

Аз съм повече за това да се наслаждавам на качествата и функционалността на конкретни модели автомобили, отколкото да имам предпочитания спрямо марката.

Uplease Your Dream Car with Us!