Блог.

Отблизо с Николай Николов

Отблизо с Николай Николов

Отблизо с Елица Стефанова

2022-06-21 11:59:07

Прочети

Финансов лизинг или потребителски кредит?

2022-05-26 07:11:33

Прочети

Какво е лизингова схема? И коя е подходяща за мен?

2024-03-25 12:15:03

Прочети

 

Продължаваме поредицата, в която ви запознаваме с основните хора, участвали в създаването на Uplease. На фокус днес е Николай Николов, Мениджър „Бизнес Развитие“ в Uplease. Той е човекът, който играе ключова роля за идентифицирането на нови бизнес възможности и стратегическите партньорства, които могат да спомогнат за разширяването на пазарното присъствие на компанията. Днес той отговаря на нашите въпроси:

  • От кога си в автомобилния сектор, кое те доведе до работата в тази сфера?

          Интерес към автомобилите имам от дете, но в целия си съзнателен живот съм се занимавал с коренно различни неща. Последните 5 години се отдадох на страстта си – автомобили и финанси, а Uplease беше най-правилното място, където това може да се случи по начина, който винаги съм си представял, а именно пълна свобода на действие и безрезервна подкрепа.

  • Николай, какво е да си част от екипа на Uplease?

          Екипа на Uplease е онова нещо, което превръща работата в удоволствие и забавление.

Това са млади, амбицирани професионалисти, за които няма тайни в областта на финансовия лизинг, хора, на който можеш да разчиташ на 100%, във всеки момент и най-вече, всички сме добри приятели. Това е причината всичко при нас да става адски бързо и към всеки клиент да има персонално отношение.

  • Какви са твоите служебни отговорности?

          Основната ми задача е разширяване на партньорската ни мрежа от официални вносители и дилъри на нови и употребявани автомобили, но често отделям време да работя и директно с крайни клиенти, които имат нужда от финансов лизинг и за мен е огромно удоволствие да виждам щастливи лица след всяка сделка и благодарност, която се чете в очите им, това ме зарежда.

  • Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в Uplease?

          Най-голямото предизвикателство за мен е изграждането на още по-голяма клонова мрежа в страната, създаването на успешни партньорства с избрани, сериозни, доказали се във времето дилъри, които продават качествени автомобили. Естествено, водещото е Uplease да стане пазарен лидер в своя сегмент.

  • Как се зареждаш извън работата?

     Извън работа ме зарежда съпругата ми и децата, семейството и приятелите ми, обичам да пътувам, да посещавам нови и интересни места, обичам да завързвам случайни познанства, които в повечето случаи са много ползотворни и се превръщат в бъдещи бизнес партньорства.

  • Говорейки за автомобили, имаш ли любими марки?

          Интересен въпрос, имам любима марка, но като професионалист, ще я запазя за себе си. Иначе, любими са ми всички автомобили до 10-годишна възраст, без ограничение в цената, защото това са автомобилите, които Uplease финансира.