Блог.

Новите автомобили, които очакваме да видим през 2024г.

Новите автомобили, които очакваме да видим през 2024г.

Отблизо с Явор Кирков

2023-04-07 09:55:27

Прочети

6 подаръка за любителите на автомобили

2022-12-13 09:47:49

Прочети

Какво е лизингова схема? И коя е подходяща за мен?

2024-03-25 12:15:03

Прочети

Автомобилният свят не спира да ни изненадва с иновации и дизайни, които променят представите ни за пътуване. През 2024 година предстои да се появят множество нови автомобилни модели, които се очаква да оформят бъдещата картина на автомобилния свят за следващите години. Ето някои от най-очакваните премиери, които обещават да зарадват както любителите на класическите автомобили, така и почитателите на технологичните нововъведения.

      Tesla Model R

Tesla продължава да бъде в челните редици на електромобилността със своя Model R. Този спортен автомобил обещава не само впечатляващо ускорение, но и иновативни технологии за автономно управление, което ще промени начина, по който възприемаме пътуването.

Ford Mustang Mach-E

Ford дава нов живот на своята икона Mustang с Mach-E – напълно електрически SUV, който комбинира класическия дух на Mustang с модерната технология. Този модел се очаква да предложи перфектната комбинация от мощност и ефективност.

 

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen преоткрива своята легендарна микробус серия с ID. Buzz. Този електрически ван се отличава с ретро дизайн, съчетан с най-новите технологии за комфорт и безопасност. Той е идеален за семейства и пътешественици, търсещи уникално и екологично превозно средство.

 

BMW i4

BMW представя своя i4, електрически седан, който обещава да съчетае лукса и мощността, характерни за марката, в електрическа обвивка. Като първото напълно електрическо BMW Гран Купе BMW i4 съчетава изключителната динамика с висок комфорт и оптимална пригодност за всекидневието. Оборудван с технология BMW eDrive технология от пето поколение, моделът с 5 врати предлага спортна мощност.

 

Audi A4 e-tron

Audi продължава своя път към електрификацията с новия A4 e-tron. Този модел се очаква да предложи изискан дизайн, впечатляваща мощ и най-висок клас технологии за комфорт и безопасност, които са характерни за марката.

Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz въвежда EQE, част от тяхната нова серия електрически автомобили, които съчетават луксозната естетика и иновативните технологии. Този седан е идеален за тези, които искат да изживеят бъдещето на автомобилното удоволствие.

2024 г. обещава да бъде вълнуваща година за автомобилната индустрия, с разнообразие от нови модели, които задоволяват вкусовете и предпочитанията на различни водачи. От електрически суперколи до елегантни седани, пазарът на нови автомобили ще предложи нещо за всеки.

Не пропускайте възможността да карате автомобила на мечтите си – проверете възможностите си за лизинг на нов автомобил от Upease и направете следващата стъпка към вашето идеално пътуване!