Блог.

Отблизо с: Елица Стефанова

Отблизо с: Елица Стефанова

Кои са най-желаните функции в един автомобил?

2022-10-17 07:15:09

Прочети

Отблизо с: Елица Стефанова

2022-06-21 11:59:07

Прочети

Кои сме ние?

2022-06-13 09:55:32

Прочети

Със стартирането на Uplease, решихме да ти покажем кои са основните хора замесени в създаването му. Да ти разкрием частица от тях, за да разбереш плама и усърдието, които стоят зад компанията.

На фокус днес е Елица Стефанова, Мениджър Организация и Администрация в Uplease. Тя е човекът, който следи и вижда всеки детайл в организацията, за да постигне най-висшата си цел – удовлетворение на клиента. 

  • Елица, какво те доведе до работа в автомобилния сектор. Как стартира всичко? 

 Случайността. 😊 През 2007 г. отидох на интервю за работа относно позиция в една от фирмите на Еврохолд. По време на него ме попитаха проявявам ли интерес към финансовия лизинг и така станах част от екипа на Евролийз Груп. И така вече 15 години.

  • Какво е да си част от екипа на Uplease?

Вдъхновяващо, обогатяващо, удовлетворяващо, предизвикателство.

  • Какви са твоите служебни отговорности?

Организация на процесите, проследяване, анализ, оптимизация, така че всичко да отговаря на клиентските потребности, но и на нормативните изисквания. 

  • Опиши хората, замесени в създаването на Uplease.

Хора, насочени към дигитализацията и иновацията, с мисъл за потребителя-ценящи времето му, оценяващи гласуваното ни доверие. Такива, които искат, когато клиентът ни избере да оставят в него едно приятно изживяване през целия период на лизинговия договор. Да му предложат една цялостна услуга, която отговоря на нуждите му, та дори и графика му, ако добавят Simpl асистент 😊  

  • Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в Uplease?

Да очертая и наредя по такъв начин процесите, че всичко да се случва с лекота, както за служителите, така и за доставчиците и клиентите ни.

  • Как се зареждаш извън работата?

Фотографията, тя е моето бягство, тя е онова нещо, което ме зарежда. Докато снимам светът спира да съществува и аз оставам напълно погълната от красотата и магията пред обектива ми. 

  • Говорейки за автомобили, имаш ли любими марки?

Не. Бих казала, че всяка марка и модел си има своето предимство.

                              Uplease Your Dream Car with Us!