Блог.

Защо лизинговият калкулатор е в твоя полза?

Защо лизинговият калкулатор е в твоя полза?

Отблизо с Явор Кирков

2023-04-07 09:55:27

Прочети

Новите автомобили, които очакваме да видим през 2024г.

2024-01-04 07:56:54

Прочети

Какво е остатъчна стойност в лизинга?

2023-12-12 14:54:20

Прочети

Досегът до различни финансови институции е неминуем в днешно време. За по-голямо улеснение на потребителите, компаниите в сферата на финансовите услуги създават кредитен/лизингов калкулатор, чиято цел е да ти помогне да изчислиш приблизително сумата, която се доближава максимално до твоите нужди и възможности за избрания актив.

В голяма степен предлаганите оферти са индикативни, нямат силата на договор и се различават от финалната оферта за лизинга, която се формира на база допълнителни такси по време на целия процес. 

Uplease създаде лизингов калкулатор, който да се доближи максимално до теб и да изчисли възможно най-акуратно офертата за твоя лизинг.  
Може би ще ти се стори, че нашият калкулатор е свързан с повече информация и данни. Но единствената цел е да можем по-прецизно да ти дадем лизингова схема, базирана на твоя индивуален профил. 

В началото трябва да избереш 5 основни параметъра, свързани с автомобила – цена на автомобила, нов или употребяван е, срок на лизинга, първоначална вноска и остатъчна стойност. В следващата стъпка, ако вече си избрал/а своя нов автомобил, може да ни прикачиш линк към обявата за него и да свериш или промениш данните, които си дал в началото.
В стъпка 3 ти задаваме няколко въпроса с цел да уточним най-справедливата лихва за теб. Затова молим за коректното попълване на твоите данни. 
В следващите стъпки ще поискаме контактите ти, за да се свържем с теб и да финализираме процеса по финансирането на следващата ти кола. 
Всичко изцяло дигитално за твое улеснение. 

Защо създадохме калкулатора?
За да можеш по-интуитивно, лесно и бързо да вземеш финансиране за следващия ти автомобил. 
Защото знаем, че пътят до новия автомобил не е лесен и често има редица препятствия. 

Uplease your dream car!

Кандидатствай за лизинг ТУК