Блог.

Отблизо с Явор Кирков

Отблизо с Явор Кирков

Кои сме ние?

2022-06-13 09:55:32

Прочети

Финансов лизинг или потребителски кредит?

2022-05-26 07:11:33

Прочети

Кои са най-желаните функции в един автомобил?

2022-10-17 07:15:09

Прочети

На фокус днес е Явор Кирков, който е изпълнителен директор в Uplease. Той е човекът, който отговаря за създаването на сплотен екип и разширяването на бизнеса на компанията. Днес ще ни разкаже малко повече за себе си и това как е стигнал до Uplease.

  • Сподели две изречения за себе си, откога си в автомобилния сектор, кое те доведе до работата в тази сфера?

От повече от 10 години. Доведе ме случайността, но страстта ми към автомобилите ме кара да продължавам да се развивам в този сектор.

  • Явор, какво е да си част от екипа на Uplease?

Отговорност, ние  сме нов бранд, за нас е важно да се наложим като надежден партньор за нашите клиенти и доставчици. От друга страна голямо приключение, постоянно искаме да се подобряваме и ставаме все по-добри, това е голям мотиватор за нас.

  • Какви са твоите отговорности като изпълнителен директор в Uplease?

Създаването на сплотен и мотивиран екип. Хората в една компания са най-важния ресурс, затова се стараем всеки да развие своя потенциал и да получи възможност да изрази себе си и свободно идеите си. Дигитализирането на предлаганата услуга, създаването на максимално клиентско изживяване и бързина на реакция. Дигитализацията не е мода а необходимост в днешно време. Затова и за нас е важно нашите клиенти да могат да получат улеснен процес на кандидатстване и бърз отговор. Създаването на ключови партньорства с доставчици и нови възможности за генериране на бизнес. Целта ни е да изградим доверие и дългосрочни отношения с партньорите с които работим като те да виждат в нас доставчик, който е гъвкав и винаги намира решение. Създаването на нови продукти и услуги които да пренесат добрите практики при финансирането на нови автомобили към финансирането на употребявани автомобили.

  • Какво е Uplease и по какъв начин се отличава на пазара на финансовите услуги?

В Uplease финансираме фабрично нови и употребявани автомобили до 10 години със срок на финансиране до 5 години, така в края на лизинговия период автомобила да не надхвърля 15 години. Много малко лизингови компании могат да си позволят толкова голям възрастов обхват за финансиране. Ние имаме и финансови решения за всеки тип клиент (физически и юридически лица). Създадохме и лесен начин за кандидатстване на нашия сайт, където всеки посетил www.uplease.bg, на база своите желания и възможности, да получи персонализирана оферта спрямо своята кредитоспособност и бърз отговор. Предлагаме изцяло и дигитално подписване на договор, така, че да спестим време на нашите клиенти.

В Uplease не финансираме само автомобили, целта ни е да надградим услугата като дадем възможности клиентите ни по време на лизинговия период да получават и допълнителни услуги  от нас, пример: карти за гориво, услуга от врата до врата, допълнителни отстъпки от наши партньори), така че да получат добавена стойност към услугата. Целта ни е да бъдем близо до нашите клиенти и винаги да бъдат чути и разбрани.

  • Опиши хората, замесени в създаването на Uplease?

Хора с много опит и познания за бизнеса на всяко едно ниво. Хора с ясна визия и ориентирани към създаването на качествен продукт, който се отличава на пазара.

  • Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в Uplease?

Изграждането на доверие и разпознаваемост на бранда Uplease. Ние имаме предимството, че зад нас стои и „Евролийз Груп“, което ни дава голяма подкрепа. Опитът във времето което има лизинговата група ни дава увереност и възможност да допускаме по-малко грешки по пътя, по който искаме да се движим.

  • Компанията навърши една година миналата седмица, каква беше тя за Uplease и какво постигнахте?

Гордеем се с успеха и растежа, които постигнахме за толкова кратко време.
Искаме да благодарим на всички наши клиенти и партньори за тяхната постоянна подкрепа и лоялност.

  • Как се зареждаш извън работата?

Време за семейството, приятелите и задължително на път.

  • Говорейки за автомобили, имаш ли любими марки?

Не бих отличил никоя от тях. 

                               Uplease Your Dream Car with Us!