Блог.

6 подаръка за любителите на автомобили

6 подаръка за любителите на автомобили

Разбра ли за клиентския ни портал?

2023-05-02 08:11:04

Прочети

Отблизо с Николай Николов

2024-03-08 14:27:17

Прочети

6 изпитани съвета при избора на лизингодател

2022-05-26 07:10:01

Прочети

На прага на най-светлите празници, пазаруването е в разгара си. Ако имаш честта твой близък или приятел да е автомобилен фен, то си наясно, че намирането на идеалния подарък за него, е изключително трудна задача. 

Подбрахме няколко идеални идеи за подарък, които не биха стрували много и със сигурност ще зарадват всеки фен на автомобилите.

Пилотски ръкавици

Може да ти звучи ретро, но пилотските ръкавици са една класика, която няма да остави никой безразличен. Биха били чудесен подарък за по-авантюристичен човек, харесващ подаръци извън рамката. Дори да не се използват редовно

Прахосмукачка за автомобил

Идеалният подарък за почитателите на автомобилите и чистотата. На всеки му е трудно да отделя време и да кара редовно автомобила си на почистване. 
Мощната, компактна прахосмукачка с приставки ще е най-добрият подарък за човек, който обича да му е винаги чисто, дори в автомобила. 

Бижута, вдъхновени от автомобилите

Аксесоарите, свързани по някакъв начин с автомобилите са един нестандартен подарък, който би впечатлил всеки естет и фен на колите. 
Такова бижу са ръкавелите, които могат да бъдат под формата на механизъм, скоростен лост или емблема на 

Хронографски часовник

Часовникът с хронограф е идеален за любителите на високите скорости. Подобен часовник е с по-сложен механизъм, позволяващ да работи освен като аналогов и като хронометър. Часовникът има класическо оформление на хронографа с три допълнителни циферблата, дисплей за дата и тахиметър – усложнение за измерване на скоростта на превозно средство на зададено разстояние и време.

Видеорегистратор

Един инструмент, който става все по-популярен у нас заради високата честота на произшествията по пътищата ни. 
Видеорегистраторът е компактно устройство с камера и дисплей, което може да се инсталира в различни МПС-а. Чрез него се записва цялото пътуване и проследва всичко, което се случва около и в колата. 
Устройството помага за по-безопасното придвижване на пътя и често е от ползва при разрешаване на спорни ситуации на пътя или за откриване на нарушителя. Инвестиция, която си заслужава и би била ценен подарък за близък. 

Виртуален инструктор 

Електронен инструктор за пилоти е подарък за ценители и за тези, които обичат пистите. Джаджата записва всички данни по време на шофиране и може да дава гласови съвети за оптимизиране на управлението на автомобила. Устройството ползва данни не само от GPS системата, но и от вградените си акселерометри и от свързаната с него камера, която се монтира на предното стъкло. След няколко обиколки, устройството анализира шофирането и ще посочи как да отстраниш слабостите в него. 

Надяваме се да сме ти били полезни. Uplease ти пожелава светли и топли празници!